Privaatsus & andmekaitse

 

Tere tulemast top1.ee kodulehele (edaspidi “Koduleht”), mida opereerib DPS Trading Group OÜ. Me soovime kaitsta Teie isikuandmeid ja hindame kõrgelt Teie privaatsust. Kui soovid teada saada kuidas, siis loe palun käesolevaid Privaatsuse ja andmekaitse tingimusi.

Privaatsuse ja andmekaitse tingimused seletavad, kuidas me kogume, kasutame ja töötleme (teatud tingimustel) Teie personaalset informatsiooni. Ühtlasi seletavad Privaatsuse ja andmekaitse tingimused, millised on Teie võimalused seoses Teie andmete kogumise, kasutamise ja töötlemisega.

Privaatsuse ja andmekaitse tigimused kehtivad vaid Kodulehel. Me ei vastuta informatsiooni eest, mida on Teie kohta võimalik leida Kodulehe väliselt.

Me ei vastuta ühegi kodulehe sisu ega Privaatsuse ja andmekaitse tingimuste eest, millele meie Koduleht lingib, või milliselt veebilehelt lingitakse meie Kodulehele.

 

1. Informatsiooni kogumine

 

Kodulehel kogutakse Teie kohta informatsiooni mitmel erineval viisil. Isikuandmete kogumise eesmärgiks on efektiivne ja personifitseeritud kasutajakogemus. Näiteks võime kasutada Teie isikuandmeid, et:


● teha Koduleht Teile kasutajasõbralikumaks ja mitte sundida Teid sisestama isiklikke andmeid mitu korda;

● aidata luua sisu, mis on tähenduslik ja oluline just Teile;

● võimaldada Teil kiiresti leida informatsiooni, Kaupu ja Teenuseid;

● teavitada Teid uuest informatsioonist, Kaupadest ja Teenustest, mida me Kodulehel pakume.

 

Registreerimine ja tellimine

 

Registreeritud Kasutajana Kaupade või Teenuste ostmiseks Kodulehel peate täitma registreerimisvormi. Registreerimisel palume Teil edastada meile mõningast personaalset informatsiooni, näiteks Teie nime, transpordi- ja makseaadressi, telefoninumbri, e-posti aadressi, krediitkaardi numbri (sellega makstes). Kui kasutate tellimuse sooritamisel ja maksmisel järelmaksu pakkuva ettevõtja Teenust, siis küsime isikukoodi, mille edastame Järelmaksuteenuse pakkujale ning kustutame hiljem oma andmebaasist. Ühtlasi võime küsida Teie aadressi, residentsust, sugu; riiki ja aadressi, kus tegutseb Teie ettevõte, et saaksime arvestada kohaliku seadusandlusega. Sedalaadi infot kasutame vaid selleks, et aidata Top1-l täita Teie tellimusi, et suhelda Teiega Kodulehe, emaili või telefoni kaudu tellimuse täitmise osas ja Kodulehe turundamise eesmärgil. Kui tellimuse täitmise protsessis tekib probleem, võime kasutada Teie  andmeid, et saaksime Teiega ühendust võtta.

 

E-posti aadress

 

Mitmed väljad Kodulehel paluvad Teil sisestada oma e-posti aadress, näiteks Kodulehel registreerimine või Kodulehe uudiskirjaga liitumine. Samuti küsime Teie e-posti aadressi, kui soovite osa võtta Kodulehel korraldatavatest võistlustest või loosimistest. Võistlustest ja loosimistest osavõtjate nimed (eraldi kokkuleppel ka perenime) ja elukoha linna võime välja panna Kodulehele. Sisestades oma e-posti võite mõningatel juhtudel (nõustudes Kasutustingimustega) liituda Kodulehe uudiskirja ja sooduspakkumiste nimekirjaga – sellisel juhtul teavitatakse Teid sellisest reeglist.

 

Cookie’d ja muu tehnoloogia

 

Nagu enamus veebisaite, kasutab ka Top1.ee cookisid ja veebimajakaid ehk “action tage”, et kiirendada Teie navigeerimist Kodulehel, aidates Teid ja Teie sisse logimise tunnuseid ära tunda ja uurida Teie kasutamisharjumusi Kodulehel.

 

1) Cookie on pisike informatsioni ühik, mis salvestatakse tekstifailina (vt ka: http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie ) Teie browseri poolt Teie arvutise. Enamus interneti browsereid on seadistatud cookie’sid aktsepteerima. Loomulikult saab keelustada oma browserit cookisid aktsepteerimast, samuti saate neid oma arvuti kõvakettalt kustutada. Meie vajame cookie’sid, et saaksite Kaubad välja valida, neid ostukorvi lisada ja neid tellida/osta. Kui Te nimetatud protsessi läbite, siis me salvestame Teie sirvimise ajaloo ja ostuprotsessi. COOKIE’D EI TUNGI EGA SAAGI TUNGIDA TEIE ARVUTISSE, ET KORJATA SEALT KASUTAJA KOHTA ISIKLIKKU JA KONFIDENTSIAALSET INFORMATSIOONI. Cookied EI OLE “pahavara”.

          

2) Veebimajakad (vt ka: http://en.wikipedia.org/wiki/Web_bug ) on objektid, mis on kinnitatud Kodulehele või e-mailile ja mis võimaldavad meil kindlaks määrata, kas ja kui palju olete mingit Kodulehe alalehte külastanud. Näiteks võivad majakatena funktsioneerida Kodulehe kõik elektroonilised kujutised – bännerid, pildid jne.  

 

3) Kodulehega võivad kolmanda osapoolena ühenduses olla teenuse- ja reklaamipakkujad, kelle teenuseid ja reklaami vahendame oma Kodulehe külastajatele. Need ettevõtjad vajavad cookie’sid, et mõõta oma reklaami efektiivsust - nähes, milliseid Kodulehe alalehti Te külastate, milliseid tooteid ostate ja kui palju ostate. Selliselt kolmanda osapoole poolt korjatud cookie’de ja veebimajakate kaudu korjatud informatsioon ei ole ühenduses meie poolt Teie kohta säilitatavate isikuandmetega.

 

4) Ükskõik millist informatsiooni kasutaja harjumuste kohta ei koguks kolmas osapool, mitte kunagi pole tal ligipääsu Teie isikuandmetele, mida meie oleme Teilt kogunud ja säilitame.

 

Logifailid

 

Nagu enamus veebisaite tunneb ka Top1 automaatselt ära, milliselt URL-lt Te Kodulehele sisenesite, ühtlasi salvestame Teie internetiprotokolli (IP) aadressi, interneti teenusepakkuja, kuupäeva ja kellaaja süsteemi administreerimseks ja tellimise verifitseerimiseks, süsteemi siseseks turunduseks ja süsteemi tõrgete vältimiseks. IP aadress võib näidata Teie arvuti asukohta internetis.

 

Vanus

 

Laste privaatsus on meile ülitähtis. Me ei korja tahtlikult ega teadlikult isikuandmeid noorematelt kui 18 aastastelt inimestelt.  Kus iganes Kodulehel on hoiatus “alla 18 aastastele keelatud”, peate kinnitama oma vanust, või – kui olete alaealine - küsima edasi vaatamiseks luba oma vanematelt või tegema seda vanemate juuresolekul. Kui olete alla 18-aastased, siis ärge lisage Kodulehele oma isikuandmeid, vaid kasutage Kodulehte vanema või hooldaja juuresolekul.

 

 

2. Informatsiooni kasutamine ja avaldamine

 

Ettevõttesisene kasutamine

 

Me kasutame Teie isikuandmeid tellimise ostuprotsessis ja klienditeeninduses. Ühtlasi kasutame Teie isikustatud andmeid, et parendada Kodulehe sisu, ülesehitust, klientide teavitust ja Kodulehe turundamist (sealjuures Teile suunatud toodete ja teenuste turundamist). Ühtlasi kasutame isikustamata andmeid seoses Kodulehe statistika edastamisega meie külastajatele ja Kaupmeestele.

 

Infovahetus

 

Me kasutame Teie isikuandmeid, et suhelda Teiega Kodulehe teemadel, samuti seoses Kauba kohaletoimetamisega. Me saadame Teile e-posti teel kinnituse, kui olete registreerunud Kodulehe kasutajaks. Me saadame Teile Kodulehe teenuste ja kasutamisega seotud informatsiooni, ühtlasi teavitame Teid (ka seda võib juhtuda), kui Kodulehel on teenuse osutamisega seotud probleeme, mille tõttu Kodulehe teenus võib olla ajutiselt katkestatud.  Kui Kodulehel on välju, kuhu saab sisestada e-posti aadressi, siis kasutame sisestatud aadressi selleks, et tuua Teieni konkreetne informatsioon, mida olete palunud või millega olete nõustunud seoses viidatud teenusega (nt uudiskiri, uued tooted, allahindlused, loosimine jne). Kõiki viimati nimetatud teenuseid saab lõpetada (unsubscribe'da) Teile sobival ajal.   

 

Ettevõtteväline kasutamine

 

Meie huvi on edastada Teile võimalikult suure ja vaheldusrikka valikuga parimat teenust. Me ei müü, rendi ega vaheta Teie isiku- ja finantsandmeid kellegagi. Kodulehe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud Kasutaja isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot ning selle töötlemine toimub kooskõlas Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusega. Koduleht ei avalda Teie andmeid kolmandale osapoolele välja arvatud Kauba või Teenuse väljastamiseks ja transpordi korraldamiseks vajalikud andmed.

 

Vahendame isikuandmeid ainult järgevatel juhtudel (seda teeb ka enamik kataloogi- ja jaemüüjaid):

 

1.  Kuna kasutame teatud teenuste pakkumisel partnerettevõtjaid, siis jagame nendega ka mõningast vajalikku isikustatud informatsiooni teenuse paremaks osutamiseks (näiteks: posti- või kullerteenus, krediitkaardimakse, pangalink). Ühtlasi saate eelnevaga seoses anda meile tagasisidet, et saaksime oma partnereid motiveerida parendama nende poolt osutatavaid teenuseid. Kullerile näiteks edastame Teie nime, kauba kättetoimetamise aadresi ja telefoni nr, vajadusel emaili.

2.   Sarnaselt eelmisele, peame Kaupade Kodulehelt ostu puhul edastama Teie isikuandmed kas finantsettevõtjatele (liisingut pakkuvatele partneritele) või kaardimaksete pakkujatele. Internetipanga ja ostja vaheline ühendus on kaitstud SSL-turvaprotokolliga, mis tagab selle, et vahetatavat informatsiooni ei saa kõrvalised isikud pealt kuulata ega muuta, see on krüpteeritud. Tasudes ostu eest pangalingi või krediitkaardiga sisestate oma andmed otse Pankade Kaardikeskuse serverisse või krediitkaardiga makset võimaldava ettevõtte serverisse. Klientide andmete hoidmine on reguleeritud pankade, liisingteenuse partnerite, Pankade Kaardikeskuse ja Kodulehe vaheliste lepingutega ja kontrollitud Andmekaitse Inspektsiooni poolt.

3.    Kohtu korraldusele allumine – teatud juhtudel oleme sunnitud isikuandmete kohta informatsiooni väljastama kohtu korralduse alusel, näiteks kui on vajalik välja selgitada pettus või kui on pettuse kahtlus.

4.    Jagame isikustamata andmeid (nt kui palju on Kodulehe külastajaid, millistel päevadel ostetakse rohkem jms) oma reklaamijatele ja partneritele. Selline informatsiooni edastus on esitaud kujul, mis ei võimalda Teie isikut identifitseerida.

5.    Kodulehel läbi viidud kliendiprogrammide, loosimiste ja võistlustega seoses võime avaldada Kodulehel isiku nime, linna ja maakonna, osalise telefoninumbri. Programmis, loosimises või võistluses osalejat teavitatatakse andmete edastamise võimalikkusest ja ulatusest enne programmi või võistlusega liitumist.

 

Informatsiooni turvalisus 

 

Koduleht kasutab füüsilisi, elektroonilisi ja administratiivseid protseduure, et kaitsta Teie isikuandmete konfidentsiaalsust.  Juurdepääs Teie isikuandmetele on piiratud. Teie isikuandmeid saavad kasutada ainult Top1 töötajad, kellel on vastav luba. Nemadki võivad Teie isikuandmeid kasutada ainult teatud protseduuridega seoses (klienditeenindus, maksete info ja kontroll). Kõik meie serverid on piiratud juurdepääsuga, lukustatud ruumis ja kaitstud tulemüüriga.

 

Isikliku informatsiooni muutmine 


Soovi korral on Teil õigus nõuda oma andmete kustutamist või muutmist Kodulehe andmebaasis. Teil on õigus teatada oma soovist mitte saada edaspidi meie poolt saadetavaid pakkumisi või teenuseid. Neid muudatusi saab teha oma Kodulehe kontolt või saates e-kirja: [email protected]


NB! Palun ärge saatke e-posti teel kunagi oma krediitkaardi numbreid ja muud tundlikku informatsiooni.  

 

Käesolevate tingimuste muutmine

 

Kui me muudame või uuendame Privaatsuse ja andmekaitse tingimusi, siis postitame koheselt muudatused ja uuendused Kodulehele. Olete alati teadlik sellest, millist informatsiooni Teie kohta kogume, kasutame ja avaldame. Kui Teil on küsimusi Privaatsuse ja andmekaitse kohta, siis kirjutage: [email protected]